sábado, 14 de noviembre de 2015

CLASSE SOLIDARIA A LA PLATJA per UN CANVI DE POSTURA, Vilassar de Mar!ELS DRETS DE LES DONES I DE LES NENES NECESSITEN UN CANVI DE POSTURA.

Per aquest motiu AMNISTIA INTERNACIONAL impulsa el YOGA DAY, amb la IL·LUSIÓ de RECAPTAR FONS PER SEGUIR LLUITANT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

MOLT MÉS QUE IOGA col·labora en aquesta iniciativa de manera SOLIDARIA i amb la mateixa IL·LUSIÓ, OBRINT LES SEVES PORTES I OFERINT DIFERENTS ACTIVITATS el Dimecres 25 (DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS), Divendres 27 i Diumenge 29.

Una de les activitats és aquesta CLASSE A LA PLATJA.

Ioga és Unió. Unió amb un mateix, Unió amb la Natura i Unió amb l'Univers.

Que millor que practicar Ioga a l'aire lliure, que millor que practicar Ioga en un espai obert, envoltat de la Natura, amb el suport de la Mare Terra i el Recolliment infinit de l'Univers.

Amplia Sensació de Llibertat i de Sentir-se part d'un Tot. Espai per Obrir el Cos, Expandir el Cor i deixar Créixer la Consciència en direcció al Sol.

PRACTICAREM DES DE AQUESTES SENSACIONS PER A TOTES AQUELLES DONES I NENES QUE DONARIEN EL QUE FOS PER PODER VIURE LA SEVA VIDA EN TOTAL LLIBERTAT SENSE SER MALTRACTADES I PER PODER DECIDIR A QUI ESTIMAR SENSE SER COACCIONADES. ♥
FES LA TEVA INSCRIPCIÓ A:

moltmesqueioga@gmail.com
625.323.701

ESPEREM QUE EL 29 DE NOVEMBRE SURTI EL SOL! :)

Namaste!

No hay comentarios:

Publicar un comentario