lunes, 16 de noviembre de 2015

CLASSE SOLIDARIA OBERTURA MALUCS per un CANVI DE POSTURA!ELS DRETS DE LES DONES I DE LES NENES NECESSITEN UN CANVI DE POSTURA.
Per aquest motiu AMNISTIA INTERNACIONAL impulsa el YOGA DAY, amb la IL·LUSIÓ de RECAPTAR FONS PER SEGUIR LLUITANT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

MOLT MÉS QUE IOGA col·labora en aquesta iniciativa de manera SOLIDARIA i amb la mateixa IL·LUSIÓ, OBRINT LES SEVES PORTES al local de GLOBAL TRAINER I OFERINT DIFERENTS ACTIVITATS el Dimecres 25 (DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS), Divendres 27 i Diumenge 29.

Una de les activitats és aquesta CLASSE dedicada a l'OBERTURA DE MALUCS.

La pelvis és la base sòlida de l'eix del nostre cos. La seva mobilitat repercuteix en la nostra columna vertebrali en la nostra postura. Així mateix al funcionament del tot l'organisme.

Sosté els òrgans i vísceres a través del sòl pèlvic. Alberga els òrgans sexuals, la bufeta i el colon,

S'articula amb els fèmurs oferint amplis moviments en diferents direccions.

Amb aquesta classe volem endinsar-nos experimentant la capacitat de mobilitat articular que presenta la pelvis amb relació amb si mateixa, les cames i la columna. L'estirament de la musculatura que l'envolta i té relació amb ella i captar la sensació de suport que ens ofereix mentre estem asseguts o drets.

PRACTICAREM OBRINT ELS MALUCS PER A TOTES AQUELLES DONES I NENES QUE LLUITANT I SEGUEIXEN LLUITANT PELS SEUS CANVIS DE POSTURA, PELS SEUS DRETS I PER UNA VIDA DIGNA. ♥

Imprescidible Inscripció prèvia
Aportació mínima de 7€
Els Beneficis aniran destinats a AMNISTÍA INTERNACIONAL

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ A:

moltmesqueioga@gmail.com
625.323.701


Namaste!

No hay comentarios:

Publicar un comentario