jueves, 12 de noviembre de 2015

TALLER SOLIDARI DE MASSATGE TAILANDÈS PER UN CANVI DE POSTURA a Vilassar de Mar!


ELS DRETS DE LES DONES I DE LES NENES NECESSITEN UN CANVI DE POSTURA.

Per aquest motiu AMNISTIA INTERNACIONAL impulsa el YOGA DAY, amb la IL·LUSIÓ de RECAPTAR FONS PER SEGUIR LLUITANT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

MOLT MÉS QUE IOGA col·labora en aquesta iniciativa de manera SOLIDARIA i amb la mateixa IL·LUSIÓ, OBRINT LES SEVES PORTES I OFERINT DIFERENTS ACTIVITATS el Dimecres 25 (DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS), Divendres 27 i Diumenge 29.

Una de les activitats és aquest TALLER SOLIDARI DE MASSATGE TAILANDÈS.

El massatge en si, és un plaer diví, un moment que ens brindem de tant en tant per mimar-nos i que ens mimin, per cuidar-nos i que ens cuidin, un regal que ens oferim de tant en tant després d'estar submergits en una vida quotidiana i agitada.

El cos és resenteix si no cuidem diferents aspectes, com la higiene postural, les emocions, els hàbits quotidians, com ara l'activitat física, l'alimentació, les relacions personals, entre d'altres...

A Orient el massatge forma part dels hàbits quotidians i de la medicina com a mètode preventiu.

L'objectiu del taller es APRENDRE sense cap fi terapèutic i GAUDIR d'un massatge tailandès, tant a l'hora de REBRE-HO com de DONAR-HO.

Pots venir sol o acompanyat, si vens sol, no et preocupis que hi haurà algú disposat a fer-te el massatge i diposat a què se'l facis.

RECORDA QUE AQUEST MOMENT D'ENTREGA ÉS DEDICAT A TOTES AQUELLES DONES I NENES QUE DONARIEN EL QUE FOS PER DECIDIR QUE FER AMB EL SEU COS, PER DECIDIR QUE FER AMB LA SEVA VIDA I ESTARIEN ENCANTADES DE PODER REBRE UN MASSATGE DE TANT EN TANT.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ A:

moltmesqueioga@gmail.com625.323.701

Namaste! ♥No hay comentarios:

Publicar un comentario