jueves, 28 de abril de 2016

SURYA SADHANA 2016, Vilassar de Mar. ESTIU 2016!!SURYA SADHANA és un projecte que va néixer l'any passat i on espero que aquest segon any, s'incorporin molts Sadhakas (practicants) i puguem practicar plegats! 

Surya significa Sol en Sànscrit i Sadhana  és la paraula que en Sànscrit s'utilitza per descriure l'autopràctica.


El nom de SURYA SADHANA sorgeix de la combinació de la pràctica matinal i les ganes de practicar a l'aire lliure, en aquest cas, baix la calma del clarejar, l'acollidora calor i la suau llum de Surya. 


Vilassar de Mar igual que moltes altres poblacions, tenim el privilegi d'estar a prop del mar, lloc on hem considerat que realitzarem el SURYA SADHANA per la seva proximitat del clarejar de cada dia.


Per realitzar un Sadhana és imprescindible haver practicat Hatha Ioga algun cop i tenir nocions més enllà de la pràctica d'asanes.

Tot i així hem organitzat un taller per si les teves nocions son escasses o no saps ben bé per on començar. El nostre objectiu és que et puguis iniciar a la Sadhana sense cap impediment.

*TROBARÀS MÉS INFO DEL TALLER EN EL BLOG!

L'objectiu principal d'aquestes trobades setmanals és crear una Comunitat de Persones Interessades en Aprendre i Gaudir d'aquesta Meravellosa Filosofia en Bona Companyia. I quin millor escenari que realitzar-la en la seva pròpia essència, a Plena Natura.

Gràcies a SURYA SADHANA, els SADHAKAS comencen a  ENFORTIR LA SEVA FORÇA DE VOLUNTAT desenvolupant disciplina i perseverança i així poder seguir practicant les seves propies Sadhanes dia rere dia. 

En ser una AUTO-PRÀCTICA s'eximeix de professor, en aquest cas jo mateixa, que estaré realitzant la pràctica amb tots vosaltres. 


OPCIONS PER PODER GAUDIR DE SURYA SADHANA:

 Seguir la teva pròpia pràctica.
ॐ Parlar amb la professora perquè t'ajudi a eleborar una sequència per la teva SURYA SADHANA.
ॐ Realitzar el Taller, COM PREPARAR UNA SADHANA DE IOGA.


QUE NECESSITAS?

ॐ Estoreta de ioga ( Imprescindible )
ॐ Accessoris ( si els necessites)
ॐ Manteta, pareo ( opcional )

**EL DIA I L'HORA ESTAN PER CONCRETAR**


Serè un placer practicar amb TU!

Emoticono smile
Namaste

Emoticono heart
...I Recorda que la SURYA SADHANA és totalment Gratuïta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario