lunes, 9 de mayo de 2016

TASTET MASSATGE: MANS, PEUS I CRANEO-FACIAL a Vilassar de Mar. JUNY 2016!!


¿HAS EXPERIMENTAT ALGUN COP UN ESTAT DE RELAXACIÓ PROFUNDA?Tan si la resposta és si com si no, a Molt més que Ioga et donem l'oportunitat que el puguis experimentar amb el Tastet de Massatge d'aquest mes de Maig, dedicat a Mans, Peus i Craneo-Facial! 
En les medicines tradicionals orientals, els peus, les mans i la cara, són microsistemes del cos humà. A través d'ells, accedim a tot el cos equilibrant el sistema energètic que aquest afectarà positivament a tots els altres sistemes obtenint una salut òptima.

Les mans i els peus, són parts del cos que utilitzem constantment en la nostra vida quotidiana, si focalitzem l'atenció en ells, ens adonem i quedarem bocabadats de l'ús que li donem i la importància que tenen en nosaltres.


La cara és una prova infal·lible que expressa tot el que succeeïx tant en el cos mental, com en el físic i com en l'emocional. En ella resideixen els òrgans dels sentits, comunicant-se amb l'exteriorJuntament amb el coll i el cap, són víctimes de l'estrès, de la tensió, de l'esgotament,  de molèsties i dolors, per la contínua exposició d'estímuls que reben dels pensaments constants i de l'entorn. Produïts per preocupacions, una vida agitada, moltes hores a l'ordinador, poc descans, estres, nerviosisme, entre d'altres. Que poden provocar símptomes, com tensió a les escàpules, inclús als braços, a l'esquena, al coll, a la mandíbula. Migranyes, mals de cap, bruxisme, falta de visió, insomni, esgotament físic i mental i bloquejos energètics que poden provocar altres simptomatologies.L'efecte tranquil·litzador que proporciona la combinació d'aquest massatge, ajuda a rellevar qualsevol bloqueig que pugui haber-hi, ajudant a crear una harmonia entre cos, ment i emoció, resolent la presentació de simptomes i provocant una millora en el flux sanguini i energètic. Aportant vitalitat, benestar, lleugeressa i tranquilitat.
Ens semblen motius suficients, per als quals hem de cuidar-los com es mereixen!

HORES DISPONIBLES:

9 a 10h

10 a 11h
11 a 12h
12 a 13h
13 a 14h

17 a 18h

18 a 19h
19 a 20h


"Si t'apuntes al TASTET i al TALLER (de com preparar una Sadhana de Ioga), les dues activitats per 50€"


**les promocions no són acumulables**


·Imprescindible Incripció Prèvia· Places Limitades·


RESERVES:
moltmesqueioga@gmail.com
625.323.701
Vilassar de Mar


No hay comentarios:

Publicar un comentario