lunes, 4 de julio de 2016

PRÀCTICA DE IOGA LLUNA PLENA a Vilassar de Mar! JULIOL 2016Al Juliol volem donar la Benvinguda a Chandra (Lluna), amb una pràctica de Ioga a la platja de Vilassar de Mar. T'animes??

La Lluna posseeix una qualitat energètica Yin, aquesta energia ens transmet calma i quietud. És manifesta durant la nit, una part del dia amb la mateixa qualitat energètica, on ens apropa a un espai d'interiorització, de tornar cap a nosaltres mateixos i permetre que cos, ment i ànima es nodreixin de tot l'adquirit durant la fase Yang del dia, acompanyada per Surya (Sol).

La qualitat Yin o Yang formen part d'una mateixa moneda, un no pot existir sense l'altre i a la mateixa vegada que són oposats, es necessiten mútuament per manifestar la seva existència mantenint una mínima part de cadascú en el seu contrari.

La fase Plena de la Lluna és l'estat més Yang en el seu transcurs de les seves quatre etapes.

Per aquest motiu la pràctica serà compensatòria a la influència energètica que té la Lluna en nosaltres en aquest cicle, així que no importa que no hagis practicat mai, ja que serà una pràctica amb una qualitat Yin, tranquil·la i senzilla.

La pràctica durarà una horeta i mitja, on practicarem asanes (postures), pranayama (respiració) i dhyana (meditació), durant el transcurs que Chandra va alçant el vol.

I després, si ve de gust, un bon bany purificant sota la seva llum.

·IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA·

QUE NECESSITES:
-Una estoreta de Ioga, en el seu defecte un pareo o tovallola.
-Un zafu o coixí per fer la pràctica de pranayama i meditació.
-Roba còmode.
-Banyador/Biquini.
-i Moltes Ganes de Practicar i Compartir!!! ;)

APORTACIÓ: 10€

INFO + INSCRIPCIONS:
moltmesqueioga@gmail.com
625.323.701


T'esperem! 

Namaste ♥

No hay comentarios:

Publicar un comentario