ॐ ESPAI IOGA

GRUPS REDUÏTS / ATENCIÓ PERSONALITZADA
Horari Matins:
DIMECRES de 9:30 a 11h 

Horari Tardes:
DILLUNS A DIJOUS de 19:30 a 21:00h
DIJOUS de 17:30 a 19:00h


NIVELLS i ESTILS:

ॐ Hatha 1:
Aquest nivell està indicat per a principiants i alumnes que vulguin practicar a un ritme suau. Es treballen les postures bàsiques des dels seus fonaments, amb l'objectiu d'entendre-les en tots els seus aspectes, integrar-les adequadament i poder avançar en els diferents nivells si es desitja. També es comença a entrar amb contacte amb la pràctica de Pranayama i Mudras.

ॐ Hatha 1-2:
Aquest nivell s'adapta tant a principiants com a practicants que ja tinguin nocions sobre la pràctica del Ioga. El ritme de la classe és una mica més fluid, s'incorporen les Salutacions al Sol i s' adequen les asanas al nivell de cada alumne. També s'introdueix la pràctica de Satkarmas, Bandhas, altres tècniques de Pranayama.

ॐ Hatha-Vinyasa:
Aquest nivell és un pèl més avançat que els anteriors en tots els aspectes de la pràctica de Ioga. 
Està indicat a alumnes que els hi agradi practicar de manera dinàmica i activa la major part de la sessió. Entra en joc el concepte Vinyasa (entrellaçar les postures entre elles a través de la respiració). S'aprofundeix en les pràctiques de Satkarmas, Pranayama i Meditació.

ॐ Pranayama i Meditació:
Són classes d'una hora de duració, on a diferència de les classes de hatha (físiques) s'emfatitza en la pràctica de tècniques de respiració (pranayama), concentració (dharana) i meditació (dhyana). Amb l'objectiu d' aprofundir en la filosofia del Ioga, més enllà de les postures (asanas). Són classes obertes a qualsevol persona que tingui ganes de veure la pràctica de Ioga des de una altra perspectiva.

L'objectiu de les nostre classes és que el Sadhaka (practicant) assoleixi bé les bases de la filosofia del Ioga, així mateix obtenint una gran sensació de benestar i equilibri tant a nivell físic, mental i emocional, que es veurà reflexat a la seva vida quotidiana.

ॐ ESTEM MOLT PENDENT:

-De l'alineació correcte de les Asanas.
-Que la respiració sigui l'adequada a cada instant.
-Que el Sadhaka practiqui des de la seva comoditat i possibilitats.
-Acomodem la pràctica al nivell de cada alumne.
-Transmetem constament l'objectiu de la filosofia del Ioga.
-Despertem la conciencia sobre el cos físic, el cos mental, el cos energètic i el cos psíquic.

TAMBÉ OFERIM:
-Possibilitat d'obrir nous grups de Ioga.
-Classes individuals.

Si està interessat o interessada envia'ns un mail a : moltmesqueioga@gmail.com


  ♥  

Ioga de Qualitat al teu Abast

  ♥  

Enllaços Relacionats:

No hay comentarios:

Publicar un comentario