ॐ ESPAI IOGA

GRUPS REDUÏTS / ATENCIÓ PERSONALITZADA
Horari Matins:
DIMECRES i DIVENDRES de 9:30 a 11h 
DIVENDRES de 8 a 9h (Pranayama i Meditació)

Horari Tardes:
DILLUNS de 19:45 a 21:15h
DIMARTS de 19:30 a 21h
DIMECRES de 18 a 19:30h / 19:45 a 21:15h
DIJOUS de 17:30 a 19:00h / 19:30 a 21h


NIVELLS i ESTILS:

ॐ Hatha 1:
Aquest nivell està indicat per a principiants i alumnes que vulguin practicar a un ritme suau. Es treballen les postures bàsiques des dels seus fonaments, amb l'objectiu d'entendre-les en tots els seus aspectes, integrar-les adequadament i poder avançar en els diferents nivells si es desitja. També es comença a entrar amb contacte amb la pràctica de Pranayama i Mudras.

ॐ Hatha 1-2:
Aquest nivell s'adapta tant a principiants com a practicants que ja tinguin nocions sobre la pràctica del Ioga. El ritme de la classe és una mica més fluid, s'incorporen les Salutacions al Sol i s' adequen les asanas al nivell de cada alumne. També s'introdueix la pràctica de Satkarmas, Bandhas, altres tècniques de Pranayama.

ॐ Hatha-Vinyasa:
Aquest nivell és un pèl més avançat que els anteriors en tots els aspectes de la pràctica de Ioga. 
Està indicat a alumnes que els hi agradi practicar de manera dinàmica i activa la major part de la sessió. Entra en joc el concepte Vinyasa (entrellaçar les postures entre elles a través de la respiració). S'aprofundeix en les pràctiques de Satkarmas, Pranayama i Meditació.

ॐ Pranayama i Meditació:
Són classes d'una hora de duració, on a diferència de les classes de hatha (físiques) s'emfatitza en la pràctica de tècniques de respiració (pranayama), concentració (dharana) i meditació (dhyana). Amb l'objectiu d' aprofundir en la filosofia del Ioga, més enllà de les postures (asanas). Són classes obertes a qualsevol persona que tingui ganes de veure la pràctica de Ioga des de una altra perspectiva.

ॐ Fit Ioga:
Són classes dedicades i enfocades a l'enfortiment del cos a través de les asanas de ioga sense perdre l'essència de la pràctica. La importància de mantenir un cos tonificat ens ajuda a mantenir l'estabilitat de les articulacions i el relaxament de tendons i lligaments, evitant el seu sobre carregament per una falta de to muscular, conservant una postura adequada i evitant lesions.
El cos tònic ens aporta la sensació d'unitat, seguretat i confiança davant de qualsevol situació que comporti un conjunt de moviments, augmentant la resistència, l'energia i l'equilibri entre múscul i fàscies. 


L'objectiu de les nostre classes és que el Sadhaka (practicant) assoleixi bé les bases de la filosofia del Ioga, així mateix obtenint una gran sensació de benestar i equilibri tant a nivell físic, mental i emocional, que es veurà reflexat a la seva vida quotidiana.

ॐ ESTEM MOLT PENDENT:

-De l'alineació correcte de les Asanas.
-Que la respiració sigui l'adequada a cada instant.
-Que el Sadhaka practiqui des de la seva comoditat i possibilitats.
-Acomodem la pràctica al nivell de cada alumne.
-Transmetem constament l'objectiu de la filosofia del Ioga.
-Despertem la conciencia sobre el cos físic, el cos mental, el cos energètic i el cos psíquic.

TAMBÉ OFERIM:
-Possibilitat d'obrir nous grups de Ioga.
-Classes individuals.

Si està interessat o interessada envia'ns un mail a : moltmesqueioga@gmail.com


  ♥  

Ioga de Qualitat al teu Abast

  ♥  

Enllaços Relacionats:

No hay comentarios:

Publicar un comentario