ॐ PROPERES ACTIVITATS
· CLASSE FIT IOGA-ABDOMEN·

Durant la classe del divendres 3 de Maig, realitzarem una pràctica enfocada a l'enfortiment del nostre centre, que comprèn, l'abdomen, lumbars, glutis i malucs a càrrec de la Laura Casals.

La tonicitat d'aquesta àrea, ens ajuda a recuperar la postura corporal oferint equilibri i estabilitat en els nostres moviments quotidians alleugerant i erradicant molèsties a l'esquena.

No et deixis per a després!! 

T'esperem!

Aportació: 13€ (alumnes/as actius: 10€)


· CONCERT DE BOLS TIBETANS ·

El Divendres 10 de Maig tenim l'oportunitat de gaudir d'un concert especial a través dels sons i vibracions dels Bols Tibetans a càrrec del Jordi Benítez, si encara no has tingut l'experiència, no t'ho pots perdre i si ja l'has tingut, estem segurs que voldràs repetir.

Aportació: 10€


· TALLER ALIMENTACIÓ CONSCIENT ·

Durant el matí del Dissabte 18 de Maig, tindrem l'ocasió de conèixer una miqueta més sobre el que mengem i com afecta en les nostres emocions, a càrrec de la Núria Recasens de One Food Culture, un taller experiencial que no et deixarà indiferent.

Aportació: 20€


· TALLER MOVIMENT BIO INTEGRATIU ·

La tarda del DISSABTE 25 de Maig, la reservem per la Joanna Coronado, que oferirà un taller per treballar l'autoestima des del Moviment Bio Integratiu, un mètode que ha creat ella mateixa baix els seus coneixements influenciats per la Bio Dansa. 
Ballar a consciència i observar els teus patrons que ens mouen des del subconscient.


· RETIR DE IOGA, SOLO YOGA ·

El cap de setmana del 31 de Maig al 2 de Juny, tenim preparat un retir molt especial a càrrec de la Laura Casals.

L'objectiu d'aquests dos dies, és ensenyar diferents pràctiques de la filosofia del Ioga, més enllà de les postures i enriquir la pràctica quotidiana. Aprofundirem minuciosament per assolir cada tècnica i poder practicar-les a casa amb confiança, generant una continuïtat amb la pràctica i obtenir els beneficis que la disciplina ens aporta.

RECOMENAT PER PRINCIPIANTS.

Aportació: 245€ (Tot inclòs)

SI VOLS REBRE MÉS INFORMACIÓ DE QUALSEVOL DE LES ACTIVITATS, NO DUBTIS EN ESCRIURE'NS O FER-NOS UNA TRUCADA!Emotico
ॐ  SEGUEIX-NOS a FACEBOOK i INSTAGRAM !!!
*********************************************************************************************************************************
moltmesqueioga@gmail.com
625.323.701
❤ OM SHANTI OM ❤

No hay comentarios:

Publicar un comentario