ॐ ESPAI EMBARASSADES

Reservem aquest espai per una de les experiències més Meravelloses i Al·lucinants que la Natura concedeix a la dona. El procés de l'embaràs.

A Molt més que Ioga t'oferim:

-Classes de Ioga i Preparació al Part. (
Individuals i Col·lectives a Domicili)
-Massatges Relaxants o Terapèutics. 


Horari IOGA EMBARÀS:

DIJOUS  de 9:30 a 10:45 GRUP REDUÏT, MÀX. 5 Mares

C/ Sant Jaume, 15, Botiga BIO VIDA MAR, Vilassar de Mar


Ioga i Preparació al Part

Durant el primer trimestre i entrant al segon, el fetus és totalment imperceptible, el que si són perceptibles són els símptomes que la dona experimenta, a vegades més intensos en unes dones que en d'altres. A pesar d'aquesta sensació tan estranya de saber que s'està embarassada però sense notar-ho del tot és important que la dona sàpiga a les velocitats extremes que el seu nadó està creixent en el seu interiorexistint una constant relació totalment recíproca amb ella.


L'objectiu de les classes de Ioga dedicades al procés de l'embaràs es ajudar a la futura mare a dirigir la seva atenció a ella mateixa i a l'experiència que comporta el propi embaràs i òbviament amb el seu nadó. A part de destacar tot el que ens aporta la filosofia del Ioga en cada classe, hi han altres valors afegits que transmeto a les meves alumnes embarassades perquè puguin viure el seu embaràs i part des de la profunditat d'elles mateixes amb total confiança i serenitat. Quins valors treballem durant...Primer trimestre: Treballem la seguretat, autoestima i empatia.
Segon trimestre: Treballem la humilitat, paciència, flexibilitat, tonificació i creativitat en els moviments.
Tercer trimestre: Treballem l'entrega, valentia, força i confiança.Tots aquests valors i molts més que van sorgint durant les classes van acompanyats d'un dels pilars de la pràctica de Ioga, la respiració. Un cop allí, amb la ment en calma la dona té més possibilitats de connectar amb el moment present i així de manera involuntària utilitzar-ho en el event més esperat després de la seva pròpia gestació, l'enlluernament.

Massatges

Els massatges durant el periòde de l'embaràs són uns grans aliats per alleugerar els símptomes provocats pels canvis constans que comporta el procés de gestació.

A Molt més que Ioga t'oferim un extens ventall de possibilitats per treballar el teu cos aportant amplis beneficis, tant a tu com al teu nadó.


Entre que pots escollir...

-Massatge amb olis vegetals (Quiromassatge)
-Massatge sense olis (Massatge Tailandès i Shiatsu)

MASSATGE AMB OLIS VEGETALS

Si t'agraden els olis aquesta és la teva opció, un bon QUIROMASSATGE!

El contacte directe amb la pell i la utilització d'olis vegetals, aporten relaxació i un efecte molt tranquil·litzador. Ajudant a mitigar símptomes com l'ansietat, l'insomni, l'alteració emocional que pugui estar sentint la dona durant el procés el qual el cos s'acomoda a l'efecte del mateix embaràs.

També és molt bona elecció per si et ve més de gust treballar la musculatura profundament, minorant la sensació de fatiga, alleugerant les tensió acumulades a l'esquena i les rampes a les cames.

Els massatges amb olis vegetals ajuden a prevenir les estries de la pell especialment és aquelles zones més crítiques com poden ser la panxa, als malucs, les lumbars i els pits.


MASSATGE SENSE OLIS 

I si de cop i volta ja no t'agrada la sensació oliosa, tens l'opció de gaudir d'un meravellós SHIATSU o d'un fantàstic MASSATGE TAILANDÈS.

T' assegurem que l'experiència no et deixarà indiferent.

Tant el Shiatsu com el Tailandès, són una bona opció per realitzar un treball més corporal, mobilitzant les articulacions especialment les de la pelvis i ajudar a generar espai al cos amb suaus i gustosos estiraments. On t'ajudarà a guanyar flexibilitat i mobilitat i aportant una sensació d'agilitat i lleugeresa.


  ♥  

Enllaços Relacionats:

·HORARIS i PREUS IOGA
·PREUS MASSATGE
·CONTACTE


No hay comentarios:

Publicar un comentario