ॐ ESPAI MASSATGESÉs una molt bona qüestió preguntar-se quin massatge és el més adequat per a mi, o millor dit, per les meves necessitats.

Com tots sabem hi ha diferents estils de massatges. Cada un d'ells amb les seves particulars característiques que ens ofereixen el coneixement sobre com treballa cada disciplina, mentrestant cada disciplina posseeix diferents tècniques, pressions i intensitats específiques les quals defineixen els diferents procediments a seguir amb un sense fi de possibilitats dins de cada mètode, transformant els massatges en RELAXANTS, TERAPÈUTICS, ESPORTIUS...I així poder cobrir les necessitats que presenti cada persona.

AquÍ us deixo una breu explicació de cada un dels estils de massatge sense especificar totes les seves possibilitats.ॐ QuiroMassatge: 

RELAXANT:

Es caracteritza pels seus moviments lents, maniobres i pressions agradables sobre les cadenes musculars. 

Es una bona opció per aquelles persones que tinguin la necessitat d'alliberar les tensió acumulades en el seu dia a dia i obtenir una relaxació profunda.  

S'utilitza una base d'oli vegetal (ametlla, alvocat...), amb l'opció d'afegir olis essencials que indueixin a la relaxació muscular i mental.

Apte per tots els públics. Recomanat a embarassades.
Sessió mínima recomanada '30.
Sessió màxima recomanada '90.

TERAPÈUTIC:

Fa referència a dolors o molesties múscul-lligamentoses, també s'utilitza per síndromes digestius, d'ansietat, cicatrius i circulatoris.

Es caracteritza per la seva qualitat de mobilitzar el teixit tissular de manera activa i profunda. És molt recomanable per aquelles persones que sentin que la seva musculatura està molt tensa. Ja sigui degut al famós estrès, per una higiene postural deficient, per causa de l'esport o per la seva escassesa.

S'utilitza oli vegetal amb l'opció d'afegir olis essencials específics per a cada procés

Apte per tots els públics. Recomanat a esportistes i sedentaris.
Sessió mínima recomanada '30.
Sessió màxima recomanada '90.

ESPORTIU:

Dins d'aquesta categoria trobem diversos procediments específics a realitzar, uns que estan més enfocats a la competició en si i altres que estan més dirigits al periòde d'entrenament. Cada moment en el procés d'entrenament d'un esportista, requereix un tipus de massatge o un altre. 

La característica principal d'aquests massatges és el manteniment i la preparació òptima del cos múscul-lligamentós de l'esportista, amb l'objectiu d'evitar lesions com trencaments fibril·lars, lligamentoses  entre altres i preparar el cos tissular perquè respongui adequadament durant l'entrenament i la competició en el seu cas. Adquirint progressivament una bona capacitat de recuperació evitant els símptomes típics com rampes, agulletes, fatiga muscular, entre d'altres.


S'utilitzen olis vegetals amb la possibilitat d'olis essencials i/o cremes específiques que aportin calor, fred o un efecte calmant.


Recomanat per a esportistes de qualsevol categoria.
Sessió mínima '30.
Sessió màxima '60.


 Massatge Tradicional Tailandès 
El massatge tradicional tailandès, forma part de la família de massatges terapèutics-esportius. Es caracteritza per la seva gran capacitat de desbloquejar el cos, e l'àmbit muscular com articular. Li diuen el Ioga del Mandrosos. Es un massatge molt actiu que combina diferents pressions, agradables estiraments i mobilitzacions, on el cos té la possibilitat d'alliberar les tensions més profundes, deixant una sensació de lleugeresa i benestar.

Encaixa molt bé amb aquelles persones que els hi fa mandra fer esport o estirar la musculatura després d'una activitat física.


Es realitza sobre un futó i amb roba còmode. 


Apte per tots els públics. Recomanat a esportistes i sedentaris.
Sessio mínima recomanada '60
Sessió màxima recomanada '90

 Massatge Shiatsu 
El massatge shiatsu, el consideraria com un massatge terapèutic-relaxant. D'origen Japonès i la seva principal característica és la seva acció estabilitzadora en l'àmbit físic, mental i energètic.


La Medicina tradicional Chinesa està molt present en el desenvolupament d'una sessió de Shiatsu, tant amb el seu enfoc holístic com en les diverses tècniques que s'utilitzen. Les pressions i les diferents mobilitzacions articulars i orgàniques enfocant-les des de la perspectiva de les cinc formes de contacte que ens ofereix la teoria dels 5 elements i la teoria del Yin Yang, així com els meridians corresponents a cada element i els seus punts importants, utilitzats a la pràctica d'Acupuntura Chinesa. Creant en el seu conjunt un treball corporal únic en cada sessió. 

Una sessió de Shiatsu no et deixa indiferent, et brinda un espai per prendre conciència del propi cos, dels seus bloquejos i d'aquelles zones que estan desconnectades. Oferint la possibilitat de sentir-les i poder començar a transformar-les des de aquell precís instant. 

El Shiatsu activa l'energia vital i desperta la capacitat d'autocuració i autoregulació que tot Ésser humà posseeix.

Es realitza sobre un futó i amb roba còmode.

Apte per a tots els públics. Recomanat per embarassades.
Sessió mínima recomanada '60
Sessió màxima recomanada '60


I SI ÉS NECESSARI...
Acompanyem les sessions amb tècniques complementàries, com les ventoses, moxes, auriculopuntura, acupuntura zonal, kineotaping i olis essencials.


  ♥  

No hay comentarios:

Publicar un comentario